NOUTĂȚI

miercuri, 26 octombrie 2016

Monitorizeaza-ti tensiunea acasa

Monitorizeaza-ti tensiunea acasa cu ajutorul unor tensiometre performante de la Panasonic

Pe masura ce inaintam in varsta probleme de sanatate se acutizeaza. Organismul nostru incepe sa se resimta la fiecare efort facut, nu mai suntem in stare sa ducem pana la capat actiuni banale, creierul are si el de suferit din cauza unei lipse de coordonare dintre organe si anumite reflexe.

Una dintre cauzele starilor de rau si a ametelilor sau a imposibilitatii de a avea o viata normala este tensiunea arteriala. Tensiunea arteriala se traduce prin presiunea exercitata de catre sange asupra peretilor arteriali cand inima bate sau se odihneste.

Unii oameni au tensiunea prea mare, sunt hipertensivi, altii o au prea mica, sunt hipotensivi. Nedepistate la timp si netratate, hipertensiunea si hipotensiunea pot duce la aparitia unor probleme cardiace grave sau chiar la deces.

Tensiometrele au o acuratete mare a datelor afisate si sunt adaptate nevoilor fiecarui pacient

Prevenirea tensiunii prea mari sau prea mici se poate face prin consultatii medicale periodice si monitorizarea stricta a tensiunii cu ajutorul unor Tensiometre. Aparate foarte simplu de utilizat, tensiometrele pot masura in timp real ambele tensiuni, au o acuratete mare, merg pe acumulatori sau baterii, se gasesc in orice farmacie si in magazinele online de profil, de exemplu pe MyPanasonic.

Toate tensiometrele vandute pe piata au fost testate si aprobate, sunt sigure si au standarde de calitate foarte ridicate, sunt validate clinic, astfel incat toate citirile obtinute sa fie unele perfecte.

Aceste Tensiometre au o tehnologie digitala de filtrare foarte sofisticata, capabila sa detecteze si sa izolze oscilatia pulsului esential, de unde si masurarea si estimarea reala a tensiunii intr-un timp redus.

Presiunea arteriala poata fi masurata la nivelul incheieturii sau a bratului, totul se realizeaza complet automat, iar pe MyPanasonic puteti gasi ambele variante de Tensiometre, pentru brat, cu mansete de diferite marimi si pentru incheietura.

Programul inclus permite o evaluare permanenta a citirilor inregistrare si o catalogare stricta a tensiunilor gasite pe parcursul lunii, alarmele zilnice, trei la numar, atentioneaza pacientii sa isi masoare tensiunea.

In functie de citirile tensiometrelor se stabileste si o schema de tratament de catre un cadru medical autorizat, se compara si se analizeaza ultimele sapte masuratori afisate foarte simplu.
Cand tensiunea e crescuta tensiometrele avertizeaza pacientul pe ecranul aparatului, se detecteaza automat si aritmiile si pulsul neregulat, dar si miscarile involuntare ale membrelor la masurare-se reia masurarea cu atentionarea pacientului.

Manseta este confectionata dintr-un material rezistent si confortabil, special dimensionat pentru a nu pune presiune prea mare asupra mainilor pacientilor. In plus, multe modele ofera posibilitatea salvarii masuratorilor tensiunii arteriale si a pulsului pentru doua persoane. Avand un design compact si foarte usor de utilizat, tensiometrele pot fi luate si in calatorii, pot fi folosite in siguranta in orice fel de imprejurare, atunci cand simtiti ca tensiunea nu este una normala.

Tensiometrul e usor de depozitat si poate fi folosit oriunde


Depozitarea aparatului atunci cand nu e folosit se realizeaza in cutia speciala in care vine, se poate transporta usor oriunde, nu ocupa spatiu, cand nu este folosit se poate opri pentru economisirea energiei stocate sau a bateriilor, in functie de modelul cumparat. Aceste instrumente medicale sunt folosite doar pentru a verifica tensiunea, nu si pentru autodiagnosticare. Doar medicul specialist poate prescrie tratament si poate interpreta corect anumite variatii sau valori aflate in afara limitelor normale.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Copyright © 2014 - 2019 HIPHOPART.RO - Toate drepturile rezervate.
Designed By Blogger Themes | Seo Blogger Templates