NOUTĂȚI

sâmbătă, 23 iulie 2016

Decor cu autocolante

Unde poți folosi cu succes un autocolant vitraliu în casa ta

Vitraliile arată minunat. Felul în care lumina se strecoară printre bucățile de sticlă pictată în diverse culori dă interioarelor un aspect de vis! Vitraliile cu aspect modern, deosebit de cele întâlnite prin biserici, se folosesc de ceva vreme în designul interior.
Orice suprafață transparentă, aparent lipsită de strălucire și interes, poate fi transformată într-un punct de atracție pentru privirile flămânde după frumos ale celor care locuiesc sau vizitează o casă.
Pentru că toți iubim frumosul dar nu toți ne putem permite vitralii costisitoare, există o variantă mai rapidă și mai ieftină. Folosirea unui autocolant vitraliu are cam același efect interesant asupra interiorului.

Combinații perfecte
În general, aspectul vitraliilor se corelează în mare măsură cu felul în care arată restul casei. Un autocolant vitraliu complicat, cu o paletă largă de culori și modele sofisticate se potrivește mai bine, de exemplu, într-o casă cu arhitectură de epocă.
Acest tip de autocolante pot da un aspect futurist, ultramodern unei case moderne sau un aspect rustic, romantic și ușor prăfuit unei case cu design clasic. Totul depinde de modelul și culorile folosite în design. Autocolantele cu design de vitraliu arată însă superb pe orice tip de ferestre indiferent de mărime sau formă.
Culorile arată cel mai bine în contrast cu pereții albi sau cu mobilierul în culori deschise. Pot fi folosite cu succes în designul mobilei de bucătărie sau pentru o iluminare difuză, caldă, cu efect intim și ușor neobișnuit într-un dormitor matrimonial sau în camera copiilor.
Autocolantele pe ferestre
Sticla transparentă a ferestrelor exterioare este de obicei acoperită cu perdele sau jaluzele pentru un plus de intimitate. Dacă ești o persoană care vrea să iasă mereu din tipare atunci autocolantele cu aspect de vitraliu colorat sunt perfecte pentru tine.
Acest tip de autocolante oferă un aspect intim elegant oricărei case. Un autocolant vitraliu în culori bogate arată superb, este ușor de aplicat și transformă radical designul unei camere. Ușile de interior și exterior pot beneficia și ele de un nou aspect, mai atractiv și mai special.
Autocolantele nu se pretează doar pe ferestrele de exterior. Orice suprafață din sticlă, fie că este ușa cabinei de duș, geamul unui dulap de bucătărie sau porțiunea din sticlă ușii de la dormitor poate fi decorată rapid, ieftin și cu efect maxim.   
Autocolantele vitraliu sunt o modalitate atractivă de a reînvia frumusețea unei case fără prea multă bătaie de cap și fără renovări costisitoare. Orice copil se pricepe să taie și să lipească niște forme pe un suport așa că poți face și tu niște încercări.
Autocolantele sunt în general rezistente, nu se decolorează și pot fi schimbate fără probleme la câțiva ani dacă se dorește acest lucru. Dacă simți nevoia de nou și nu știi ce anume să schimbi fără să faci prea mare deranj, încearcă un autocolant vitraliu.

Poți face niște încercări pe o suprafață mai puțin vizibilă doar pentru a observa efectul. Dacă totul merge bine, poți acoperi fiecare părticică de sticlă transparentă cu o paletă de culori. Autocolantele vitraliu au și avantajul de a ține și căldura soarelui la distanță așa că mai ai un motiv de a le folosi. Dacă iubești lumina și culoarea ai acum combinația ideală cu care să poți aduce un suflu nou unor ferestre vechi!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Copyright © 2014 - 2019 HIPHOPART.RO - Toate drepturile rezervate.
Designed By Blogger Themes | Seo Blogger Templates