NOUTĂȚI

sâmbătă, 13 august 2016

Buchetele de mireasă – simbolul fericirii și dragostei

Buchetul de mireasă aduce un plus de culoare ținutei alese cu migală pe parcursul multor luni sau chiar ani. Chiar dacă pare doar unul dintre multele accesorii necesare completării ținutei, buchetul nu intră în această categorie.
Florile n-au fost niciodată simple accesorii ci purtătoare mândre de mesaj. În cazul nunții, compoziția buchetului exprimă clar și răspicat fericirea miresei de a fi exact acolo unde trebuie, alături de bărbatul pe care l-a ales și pe care îl iubește mai mult decât orice. Cei care creează buchete mireasă intră automat în pielea fericitelor viitoare soții pentru a le exprima cât  mai bine bucuria.
Flori, fete și băieți
Buchete de flori, rochii superbe, miri tineri și frumoși, nuntași veseli, muzică și dans, nunta este exprimarea perfectă a bucuriei de a trăi, de a exista ca om și de a duce mai departe tradițiile și simbolurile familiei. În mijlocul tuturor, mireasa este apariția pe care o așteaptă toți. În mână are un buchet superb de flori ales dintre atâtea variante de buchete mireasă. Ales de ea, creat pentru ea și purtat de ea în fața tuturor. Buchetul a căpătat de multă vreme o semnificație deosebită. Nu există mireasă fără buchet și nuntă fără tort.
Cum se alege buchetul
Cele mai multe buchete mireasă nu exprimă prea multe din păcate. De ce? Pentru că cei sau cele care le-au ales n-au dat prea multă importanță acestui lucru. Un buchet reușit exprimă creativitatea miresei și creativitatea celor care îl montează firi cu fir, frunză cu frunză și nuanță cu nuanță.
Dimensiunile, forma, culoarea și combinația de flori se face în funcție de rochie, anotimp, locație și personalitatea miresei. Nunțile de toamnă, de exemplu, se pretează foarte bine la nuanțe arămii, crem, galben și alte pasteluri potrivite cu lumina și atmosfera. În buchetele de toamnă se pun de obicei crizanteme galbene, trandafiri crem, trandafiri portocalii, frezii sau alte flori în nuanțe calde.
Nunțile de vară au un aer mai exotic iar buchetele pot conține orhidee, trandafiri roșii și alte flori în nuanțe mai tari. Buchetul trebuie să fie ușor de purtat, să nu încarce ținuta și să nu eclipseze frumusețea și detaliile rochiei.

Cum se comandă buchetul
Planificarea nunții durează într-adevăr luni de zile. Alegerea ținutei ia cel mai mult timp iar alegerea buchetului urmează după ea. Comenzile se fac mereu cu mult timp înainte pentru că nu poți fi sigură de disponibilitatea casei de modă care face rochia și a florăriei care face buchetul. Înainte de a plasa comanda e bine să aduni cât mai multe materiale într-un dosar.
Fotografii cu rochia și locația, bucăți de material pe care probabil vrei să le integrezi în buchet, accesorii pentru buchet, culori preferate, modele preferate și alte detalii se aduc la florărie înainte de a face comanda. Dacă alegi flori exotice sau rare, e bine să știi dacă pot fi aduse, dacă sunt pe stoc și cât durează până când vor ajunge.
Detaliile sunt multe și uneori amețitoare însă dacă vrei un buchet de mireasă spectaculos vei ține cont de ele. Sunt importante.
Nunțile extravagante ale vedetelor sunt planificate de o armată de oameni și executate de o altă armată. E ca și cum ai vrea să torni un film fără regizor, director sau producător. Ai nevoie de oameni care să te ajute. Nunta e specială. E un eveniment unic pe care trebuie să-l regizezi perfect. Spor!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Copyright © 2014 - 2019 HIPHOPART.RO - Toate drepturile rezervate.
Designed By Blogger Themes | Seo Blogger Templates