NOUTĂȚI

marți, 12 iulie 2016

Scapa de fum, aburi si mirosuri neplacute prin intermediul hotelor incorporabile de la Badabum.ro

In timpul sezonului calduros, prepararea mancarurilor poate fi o treaba destul de neplacuta intr-o bucatarie care nu este dotata cu o hota incorporabila. Temperaturile ridicate, mirosul fierturii, aburii emanati de apa clocotinda sau fumul gratarului se vor impregna in peretii incaperii. Unul dintre obiectele electrocasnice care isi dovedeste utilitatea in mod vadit atunci cand se gateste, asigurandu-i persoanei care prepara mancarea confortul necesar, este hota incorporabila. Hotele incorporabile sunt comercializate intens de magazinele care isi desfasoara activitatea in spatiul online. Unul dintre magazinele care furnizeaza astfel de hote incorporabile se numeste Badabum.ro. Produsele plasate pe piata de Badabum.ro sunt confectionate din materiale premium, beneficiaza de mai multe trepte de viteza si sunt fabricate de unele dintre cele mai cunoscute brand-uri de pe piata.

Ce detalii tehnice au hotele incorporabile?

Badabum.ro furnizeaza hote incoporabile ale caror preturi de achizitie sunt competitive si care variaza de la model la model in functie de producator, de dimensiuni si de aspect. In oferta magazinului online Badabum.ro, printre modele de hote incoporabile se gasesc si urmatoarele:
  • Hote incorporabile fabricate de Hansa, Heiner, Beko, Arctic
  • Hote incorporabile fabricate de Whirpool, Gorenje, Franke
  • Hote incorporabile fabricate de Siemens, Samsung, Zanussi
  • Hote incorporabile fabricate de Studio Casa, Teka, AEG
Avand in vedere ca oferta Badabum.ro contine zeci de modele diferite de produse electrocasnice, prevazute cu mai multe trepte de evacuare a aerului, al caror design difera de la articol la articol, idealul magazinului este de a raspunde nevoilor, bugetelor si preferintelor estetice ale unui public tinta cat mai vast cu putinta. Hotele fabricate de Franke au o garantie de 36 de luni, se pot achizitiona in sistem de rate, au un design care se poate armoniza atat cu bucatariile retro, cat si cu cele ultra-moderne, sunt prevazute cu 3 viteze de functionare, au nivelul de zgomot redus si functioneaza si in regim de recirculare al aerului. Puterea de absorbtie a unui model de top ajunge pana la 850 de metri cubi/ ora, iar sistemul de iluminare este cu becuri halogen. Hotele fabricate de Gorenje au printre cele mai ieftine preturi de pe piata, in ciuda faptului ca sunt niste produse electrocasnice de calitate. Acestea pot absorbi intre 400 si 500 de metri cubi/ ora, au o latime de 60 de centimetri, sisteme de iluminare cu becuri cu halogen si filtre lavabile din aluminiu. Unul dintre cele mai elegante modele de hote fabricate de Gorenje are o carcasa lucioasa de culoarea neagra si se poate achizitiona in 36 de rate a cate 25.19 ron/luna.

Comanda online o hota incorporabila si vei beneficia de cele mai bune preturi

Intre un magazin care isi desfasoara activitatea in mediul virtual si un magazin stradal exista o diferenta enorma, care consta in modalitatea de cumparare. Daca pentru a va cumpara o hota incorporabila de la un magazin stradal este necesar sa va duceti pana la adresa acestuia, sa consumati benzina si sa stati la cozi, cumpararea aceluiasi articol din oferta Badabum.ro se poate realiza din confortul propriului camin, de la calculatorul personal. Avantajos, nu?

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Copyright © 2014 - 2019 HIPHOPART.RO - Toate drepturile rezervate.
Designed By Blogger Themes | Seo Blogger Templates