NOUTĂȚI

joi, 30 iunie 2016

Pantofii Stiletto de dama de la Modlet.ro: alegerea rationala care innebuneste barbatii

Pantofii Stiletto de dama sunt poate cei mai frumosi pantofi care exista. Daca esti o femeie care poate face shopping in mod rational, atunci vei aproba prezenta cuvantului „poate” in propozitia de mai sus. Trebuie intotdeauna comparati cu alti pantofi daca se doreste un podium, o titulatura sau ceva asemanator vis-a-vis de pantofii de dama Stiletto. Asta se poate afla numai si numai dupa masurarea efectului lor asupra barbatilor. Sunt lucruri care sunt legate de pantofii de dama si care pot deveni chiar simboluri: pasul de coborare al femeii dintr-un automobil; zgomotul tocurilor pe holurile unor sali impetuoase; cum si de ce par mai inalte femeile; atentia barbatilor asupra picioarelor femeii si asa mai departe. Pantofii Stiletto au aceste efecte. Femeile care stiu asta pot nauci barbatii din jurul lor, sau un singur barbat, daca are deja partener.

Incaltamintea de tip Stiletto este o incaltaminte de dama ieftina, dar se vede si se simte foarte scumpa

pantofi multicolori pentru doamne Incaltamintea de tip Stiletto: pantofii acestia sunt lacuiti, sunt cu toc inalt, sunt aspectuosi, dau senzatie de basm, de feminism irezistibil, de eleganta. Si sunt foarte confortabili! Cum pot fi asa, daca femeile stiu despre acesti pantofi Stiletto de dama ca sunt ieftini Ei, bine, sunt ieftini in online, adica sunt foarte accesibili la pret, indiferent de model, de specificatii:
  • Undeva in online, sunt peste 300 de modele, atat din piele ecologica, cat si din material textil
  • In acel loc din online, culorile sunt negru, gri, alb (culori normale), roz, rosu (culori superbe), albastru, verde (culori pline de viata), visiniu, auriu, mov, galben, portocaliu (culori incantatoare, nu tipatoare), mov si multicolor (indiscutabil, blocheaza atentia si nu o mai deblocheaza niciodata)
  • Pantofii sunt in culori uni, sau in doua culori (din negru porneste albastru, spre exemplu), cu mozaic de culori, cu piele de sarpe (intr-o singura culoare)
  • Pantofii pot fi decupati la varfuri (pentru ca oja de la picioare sa dezvaluie picioare cu adevarat frumoase)
  • Sunt foarte usor de incaltat (cum altfel?)
  • Pot avea si barete si platforma in partea din fata
  • Motive florale, inimioare, mici ciucuri la calcaie, de aici imaginatia va curge libera

Pantoful Stiletto de dama nu mai provine de la Cenusareasa, ci din mediul online

Modlet.ro are puterea de a schimba perceptia asupra provenientei pantofilor de dama Stiletto. Pantofii Stiletto sunt ieftini in online, dar varietatea si calitatea lor le confera un nivel inalt de pret. Ei, bine, femeile care isi pun mintea in functiune si gasesc Modlet.ro vor putea declara in fata barbatilor, non-verbal, desigur, ca pantofii cu care sunt incaltate au costat ceva, nu gluma! Ca ele tin la imaginea lor si sunt dispuse sa investeasca pentru asta! Nu vor sa faca niciun compromis de ordin vestimentar, pentru ca femeile sunt constiente ca si imaginea conteaza, oricat s-ar dori sa nu mai conteze. Si ca vor barbati aratosi si puternici, asemenea lor; poate ca asta ii innebuneste intr-atat de mult pe barbati.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Copyright © 2014 - 2019 HIPHOPART.RO - Toate drepturile rezervate.
Designed By Blogger Themes | Seo Blogger Templates