NOUTĂȚI

vineri, 29 aprilie 2016

Transformă-ți casa cu ajutorul stikerelor decorative cu flori

Dacă agățatul tablourilor pe pereți ți se pare prea á la bunica și nu ești adeptul obiectelor vintage sau retro, e bine să știi că lipitul stickerelor pe pereți e la fel de cool precum sună. Dacă un tablou cu flori încarcă prea mult peretele, un sticker decorativ cu flori este noua modalitate de a fi artistic, modern, minimalist și fără pretenții.
Cum faci dintr-o casă "acasă"
Mobila este componenta de bază a designului interior însă micile decorațiuni sunt responsabile de crearea adevăratei atmosfere intime și calde și a conceptului de "acasă". Fotografiile, tablourile, ghivecele cu flori, suvenirurile și lumânările sunt doar câteva dintre accesoriile care transformă o casă într-un cămin primitor și plăcut. Peretele este locul ideal unde îți poți lăsa energiile creative să se dezlănțuie. Pereții unei camere sunt ca o mare pânză albă gata de a deveni tabloul propriei tale imaginații. Lipește un sticker decorativ care are flori și observă cum se schimbă atmosfera din camera de zi sau chiar din dormitor!
Explozie de natură pe pereți
Lasă natura să înflorească pe pereții casei tale! Florile oferă camerelor un aspect proaspăt și natural. Cu toate acestea, nu toți avem timpul și îndemânarea necesare îngrijirii florilor. Buchetele de flori proaspete se veștejesc repede dar un sticker poate înlocui elegant și frumos florile naturale și poate oferi un aspect plăcut casei. Stickerele de calitate superioară sunt făcute să dureze mult și să arate fabulos. Un sticker decorativ poate fi aplicat pe oglinzi, pe pereți, pe suprafețe din sticlă sau lemn în dormitoare, sufragerii sau holuri.

Cum se aplică un sticker destinat decorului interior
O creangă de cireș înflorit poate aduce senzația de primăvară continuă în casa ta. Un sticker cu maci roșii poate bucura privirile întregii familii pentru o perioadă lungă de timp. Stickerele au de cele mai multe ori diverse componente care se pot lipi după imaginație pentru a crea tabloul dorit. Tot ce trebuie să faci este să dezlipești stratul protector și să lipești stickerul pe perete. Stickerele pot fi lipite, dezlipite și rearanjate după plăcere fără să afecteze pereții. Cele mai multe stikere sunt făcute din vinil și nu conțin substanțe chimice dăunătoare care să se elibereze în aer. Sunt foarte ușor de întreținut și trebuie șterse din când în când cu o cârpă umedă. Vor fi la fel de frumoase după ani și ani de utilizare.
Cum se dezlipește un sticker decorativ cu flori
Orice sticker decorativ cu flori este făcut pentru a încânta privirile și pentru a impresiona. Prețurile sunt mai mult decât accesibile astfel încât poți schimba atmosfera unei camere imediat ce simți nevoia. Stickerele se lipesc în câteva minute și se dezlipesc la fel de ușor. Adezivii nu lasă urme lipicioase pe pereți. Cu puțină atenție și începând dintr-o parte, poți dezlipi și rearanja sau schimba totul. Stickerele dezlipite se reaplică pe hârtia protectoare și pot fi refolosite sau oferite unor prieteni. Poți avea o întreagă colecție de flori cu care să-ți decorezi casa în funcție de anotimp și de chef. Arta nu înseamnă doar muzee, picturi sau tablouri grele. Arta nu înseamnă lucruri complicate. Poți avea o casă decorată artistic folosind cele mai simple materiale: stickere decorative!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Copyright © 2014 - 2019 HIPHOPART.RO - Toate drepturile rezervate.
Designed By Blogger Themes | Seo Blogger Templates