NOUTĂȚI

luni, 2 noiembrie 2015

Petrecere de vis pentru copilul tau

Cred că toți suntem de acord că desenele animate de la televizor din ziua de astăzi au o puternică tentă violentă. Acestea pot afecta dezvoltarea morală și psihică a copilului. Desenele de altă dată aveau rolul de a oferi o doză de divertisment şi de cultură copiilor, de a-i amuza, de a-i face să gândească, lucru tot mai rar întânlnit astăzi, din păcate.
Dacă nu se dorește, însă, ca cei mici să sufere mai târziu pe urma conținutului agresiv al desenelor animate, este recomandabilă o alternativă. Aceasta bineînțeles, este înainte de orice, cartea. Nu există o modalitate mai plăcută și mai utilă de a aduce copilului fascinanta lume a copilăriei decât prin intermediul basmelor. Acum, există și modalități noi de a face copii să fie atrași de cărți. Pe lângă cărțile cu ilustrații, există acum tot felul de cărți de basme cu ilustrații 3D, în relief sau poate chiar cu imagini motrice. Toate acestea contribuie pozitiv la dezvoltarea imaginației celui mic. Îi va stârni curiozitatea suficient de mult încât acesta va dori el să deschidă din nou paginile cărților. Diferența dintre informația venită de la televizor și cea din carte este deja știută, cartea stimulând mult imaginația și interesul pentru cunoaștere al copilului, indiferent de vârsta pe care o are acesta.
fectele se vor vedea în timp, când copilul va ajunge la vârsta de a merge la școală. Perspicacitatea sa va vedea încă din plimele clipe, ceea ce reprezintă un mare avantaj față de ceilalți.
Deși, este inevitabil să putem stopa interacțiunile cu televizorul, este totusi indicat să restricțoneze accesul copiilor la mare parte dintre programele despre care se spune ca le sunt dedicate lor. Există canale TV specializate pe nișa de programe și emisiuni dedicate copiilor, care conțin diverse exerciții și jocuri educative care lucrează la dezvoltarea fizică, psihică și intelectuală a copiilor. Acestea, pe lângă emisiuni, conțin și desene animate cu un vocabular special adresat vârstei lor. Acestea le aduc în centrul atenției și diverse personaje din poveștile copilăriei, fie ele vechi sau noi.
Însă, pe lângă canalele TV educative şi cărţile pentru copii, o altă modalitate foarte bună de a-i face pe cei mici să se distreze într-un mod inedit, sănătos şi creativ sunt petrecerile pentru copii organizate de momente-magice.ro. La aceste petreceri vin magicieni, prinţese, zâne, clovni, vrăjitoare, personaje de basm, personaje din desenele animate care îi ajută pe cei mici să se distreze, dar să şi înveţe ceva.
La aceste petreceri copii animate, cei mici au parte de o mulţime de momente vesele, de face-painting, dar şi de jocuri interactive şi concursuri din care pot câştiga premii, lucru ce îi stimulează pe copii să se concentreze şi să-şi pună mintea la contribuţie.
Astfel, aceste petreceri cu baloane colorate şi modelate, confetti, zeci de personaje, tombole şi concursuri interactive îi ajută pe copii să aibă parte de momente artistice, care pe viitor au un impact pozitiv asupra copiilor, care vor avea parte de un moment de neuitat ce contribuie la dezvoltarea şi creşterea cât mai frumoasă a celui mic.
De asemenea, pentru cele mai bune momente puteti apela la firme de specialitate care oferă cei mai buni animatori petreceri copii care vor ajuta la obtinerea unei petreceri de vis pentru copilul tau.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Copyright © 2014 - 2019 HIPHOPART.RO - Toate drepturile rezervate.
Designed By Blogger Themes | Seo Blogger Templates