NOUTĂȚI

miercuri, 25 noiembrie 2015

De ce să cumperi haine online

În prezent, trăim într-o perioadă în care tehnologia joacă un rol foarte important în viața fiecăruia dintre noi. Fie că petrecem o mare parte a timpului cu tableta sau telefonul în mână, fie că petrecem o perioadă lungă în fața calculatorului personal sau în fața laptopului, cu toții suntem mai dependenți de tehnologie decât ne place să admitem.
Acum facem aproape totul folosindu-ne de tehnologie: gătim, obținem informații, căutăm soluții antiplictiseală (jocuri, filme, seriale), ținem legătura cu persoanele dragi prin intermediul site-urilor de socializare, ba chiar ne folosim de mediul online pentru a face și cumpărăturile de care avem nevoie. Chiar dacă la început românii erau sceptici când venea vorba de cumpărăturile online din lipsa de încredere în site-urile de tip magazin online, pe parcurs, scepticismul lor s-a stins ușor-ușor iar ei au început să prindă încredere în a cumpăra de pe internet.
Însă la început oamenii achiziționau de pe internet doar produse de care erau siguri, produse care aveau cel mai mic risc de a nu fi potrivite pentru ei și apoi de a se complica cu retururi. Însă, la fel ca scepticismul inițial pentru cumpărături, și teama de a nu cumpăra orice s-a evaporat, astfel că în prezent oamenii cumpără de pe internet chiar și haine, chiar dacă nu sunt 100% siguri că le vor veni sau că le va sta bine în ele, deoarece au garanția că pot returna cu ușurință produsele și pot primi o altă mărime sau un alt model la schimb în cazul în care nu sunt mulțumiți de ce au cumpărat.
Și, ca să fim sinceri, cumpărăturile de haine pe internet chiar prezintă mai multe avantaje decât efectuarea cumpărăturilor de haine din magazinele din orașul în care locuim.
În primul rând, prețurile hainelor sunt mult mai mici, deoarece furnizorii nu plătesc chiria unui magazin fizic, lucru care se reflectă și în produsele furnizate de ei. În al doilea rând, gama de produse de tip fashion de pe magazinele online este una mult mai variată, astfel că e mai simplu să ne cumpărăm ceva de îmbrăcat de pe 2 site-uri diferite, decât să umblăm prin tot orașul prin mai multe magazine pentru a ne găsi ceva de îmbrăcat care să ne placă.
Și, că tot veni vorba de furnizori, chiar și pentru deținătorii de magazine, fie ele fizice, fie ele și online, este mult mai ușor de a procura marfă. Acest lucru este posibil deoarece pe piața magazinelor online au apărut site-uri care vând haine în regim. Iar despre hainele en-gros știm că, deoarece este o comandă minimă de comandă, prețul este mult mai mic față de hainele vândute în sistem en-detail.
În concluzie, fie că dorim să cumpărăm haine pe persoană fizică, fie că suntem furnizori la rândul nostru și dorim să cumpărăm pe persoană juridică, cumpărăturile online de haine se pot efectua mult mai ușor acum, cu atâtea site-uri care furnizează haine en-gros și haine en-detail, într-o gamă foarte variată de produse.
Dă like paginii HipHopArt.ro pentru cele mai noi articole hip-hop

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Copyright © 2014 - 2019 HIPHOPART.RO - Toate drepturile rezervate.
Designed By Blogger Themes | Seo Blogger Templates