NOUTĂȚI

sâmbătă, 14 noiembrie 2015

Codu' Penal - 9 Stele

Codu' Penal, revine în atenția fanilor săi cu un nou album, plin de energie pozitivă dar și de motivație, pe care urmează să-l lanseze în scurt timp. Acesta se intitulează "9 stele", este al 10-lea album semnat Codu' Penal și este alcătuit din 16 track-uri. Titlul acestuia, este reprezentat de cifra norocoasă, a artistului Shoby și anume 9.
De asemenea, o precizare foarte importantă, este aceea că materialul este produs în totalitate de către Drăgan Ionuț și Laurențiu Matei, iar piesa „Fără Griji" realizată în colaborare cu Nico, va beneficia de un videoclip care evidențiază visele pe care le avem de când eram copii și cărările pe care te poartă viața de-a lungul timpului.
"9 Stele" reprezintă, primul album  de calitate în cantitate de la eliberarea condiționată a lui Shoby, acesta fiind ca o gură de aer proaspăt pentru industria rap-ului românesc.
Shoby: " Eu consider că albumul acesta trebuie să îndrepte oamenii cu fața spre realitate pentru că doar realitatea îți poate oferi echilibru și posibilitate chiar dacă realitatea de cele mai multe ori doare"
Acestea fiind spuse, vă invităm să urmăriți în continuare știrile de pe site-ul nostru, pentru a afla la timp data lansării albumului.
Dă like paginii HipHopArt.ro pentru cele mai noi articole hip-hop

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Copyright © 2014 - 2019 HIPHOPART.RO - Toate drepturile rezervate.
Designed By Blogger Themes | Seo Blogger Templates