NOUTĂȚI

luni, 12 octombrie 2015

Revelion 2016

Chiar dacă ne aflăm abia la mijlocul lunii octombrie, străzile oraşelor din România deja s-au umplut de panouri publicitare, afişe şi reclame care promovează diverse petreceri de Revelion. 
Unul dintre motivele pentru care este bine să plănuiți cât mai devreme unde veți merge în seara dintre ani este faptul că, cu cât mai devreme veți face o rezervare, beneficiați de reduceri de până la 50%. 
Una dintre cele mai frumoase destinaţii pentru revelion este în inima Bucovinei. Mai exact pensiunea turistică Inima Bucovinei care este situată în Frasin, judeţul Suceava, România. Aceasta este poziţionată într-un peisaj absolut de vis, lângă marginea pădurii, pe un teren foarte spaţios de 22.000 MP care este pus la dispoziţia turiştilor care vor să se bucure de o vacanţă perfectă. Construcţia acestei pensiuni este realizată în stil modern îmbinat perfect cu un stil rustic, din care rezultă o ambianţă călduroasă şi primitoare.
În apropierea acestei pensiuni se regăsesc mai multe mănăstiri consacrate, cum ar fi Mănăstirea Voroneţ, Mănăstirea Humorului, Mănăstirea Moldovița, Mănăstirea Suceviţa şi Mănăstirea Putna, iar printre alte obiective turistice din apropierea acestei pensiuni se află Cetatea de Scaun a Sucevei şi Marginea. De asemenea, puteţi vizită şi câteva dintre muzeele din apropierea pensiunii (cum ar fi Muzeul Naţional al Bucovinei). 
Pensiunea turistică Inima Bucovinei este perfectă pentru petrecerea nopţii de Revelion 2016, în special datorită faptului că aceasta este prevăzută cu 10 camere duble (cu paturi matrimoniale sau twin), fiecare încăpere sau apartament având un grup sanitar propriu, deci oferă un confort maxim.
Preţurile de la această pensiune sunt foarte accesibile, iar cu ocazia sărbătorilor (Paşte, Crăciun sau Revelion Bucovina) intră în vigoare tarifele specifice de sezon care reprezintă pachete de servicii foarte avantajoase. 
De asemenea, petru grupurile care merg la Pensiunea Inima Bucovinei, se pot organiza cine câmpeneşti, grătare în aer liber, focuri de tabără însoţite de muzică tradiţională bucovineană susţinută de formaţii folclorice. Tot la această pensiune este oferit accesul la telefonie şi fax, servicii de internet, terenuri de joacă puse la dispoziţia copiilor, terasă spaţioasă de 48 de locuri, servicii de rezervări pentru tren şi avion, dar şi alte servicii care vă facilitează şederea aici. 
Şi pentru un nivel şi mai ridicat de distracţie, puteţi alege plimbări cu auto off-road-ul, ATV-ul sau mountain bike-ul sau puteţi opta pentru călărie, parapantă, pescuit sportiv, ski, rafting şi paintball. 
În concluzie, un revelion petrecut la Inima Bucovinei nu poate însemna decât voie bună, relaxare şi distracţie.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Copyright © 2014 - 2019 HIPHOPART.RO - Toate drepturile rezervate.
Designed By Blogger Themes | Seo Blogger Templates