NOUTĂȚI

miercuri, 5 august 2015

Forest Park Festival 2015 (Reșița)

Szekul Forest Park constituie platforma suport dedicata escapadelor din cotidian, un refugiu in natura, o deconectare de la rutina de zi cu zi, un ansamblu pentru toate varstele. Situat pe malul lacului Secu, platoul insumeaza o suprafata de aproximativ 4,5 hectare, fiind intr-o permanenta dezvoltare, transformandu-se accelerat intr-un complex ce sustine o gama variata de activitati social-culturale.
Primul eveniment de anvergura, Forest Park Festival reprezinta conceptul de reuniune a tuturor celor 5 elemente naturale apa, aer, sol, foc si lemn, inca prezent din belsug in padurile de jur imprejur, insa transpuns in actualitate prin corespondenta dintre cele 5 elemente structurale ale culturii urbane hip-hop si anume: DJ, MC, Beat-Box, Graffitti si B-boy.
Intre 20-23 august, timp de patru zile, peste 80 de artisti din intreaga tara vor intretine atmosfera timp de patru zile, pe scena de pe malul lacului, denumita si Lake Stage.
In cadrul Statiunii SECU, Resita, se află în curs de implementare un proiect social-cultural ce sustine repozitionarea acesteia pe harta turistica a judetului, pornind prin realizarea primei editii a unui Festival de muzica Hip-Hop, eveniment unic in partea de Vest a tarii, in perioada 20-23 August 2015.
Rand pe rand, timp de 4 zile, artisti consacrati ai genului: Grupul de Rezistenta, Chimie, Dragonu, Carbon, Flou Rege, Omu Gnom, Unda Comna etc. Ne vor introduce in lumea energica a hip-hopului baietii de la Bucharest Underground CocKtail, invitati speciali in deschidere pentru, a da start primului festival 100% hip-hop din Romania. Acestia vor dansa intr-un B-boy Showcase reprezentativ culturii. Totul se va desfasura pe scena de pe malul lacului numita si Lake Stage.

CAMPIONATUL DE TURNTABLISM, organizat de: Tabara de Scratch Romania Comunitatea Turntablistilor Romani cu ajutorul CHRONIC , Szekul Forest Park, Trip Factory, On the Vibe Side, gazduit de Dj Limun, va aduce invitati precum: Vlad Dobrescu, Dj Dox, Slim Rocka, Tecko Starr, Dj Albu etc. Inscrierile se fac pe site-ul http://tsr.turntablism.ro/ sau pe contact@turntablism.ro. Participantii vor fi jurizati de catre Dj Undo, Dj Grigo, Dj Sfera pe durata a patru runde iar criteriile jurizarii vor fi in mare parte skill-uri tehnice si flow dupa cum urmeaza: skill-uri tehnice/flow: 50%; originalitate: 30%; muzicalitate: 20%.

SEMINARII şi WORKSHOP-uri,activitati ce vor avea ca tema imbunatatirea imaginii Statiunii Secu si reclasificarea acesteia din punct de vedere turistic. Astfel de prezentari vor fi sustinute de Radu Rusu, presedintele EcoStuff Romania, Andrei Balbarau presedintele Asociatiei Cogito etc . Ne vom adresa persoanelor care işi desfaşoara activitatea, atat în mediul de afaceri, in cel academic, in mass-media, publicitate şi relaţii publice, cat si cetatenilor orasului Resita, interesati de dezvoltarea statiunii si dornici de a interveni intr-un mod interactiv in subiectele discutate, alaturi de invitatii nostrii. https://www.facebook.com/ecostuff.romania

OPEN AUR CINEMA, proiect sustinut de Asociatia Cogito, unde intr-un ambient perfect, in amfiteatrul pus la dispozitie de catre conducerea Szekul Forest Park, vor fi proiectate cateva dintre filmele salvate pe rolele recuperate din cinematografele dezafectate din Romania. Printre acestea se numara si renumita capodopera Fantoma de la Opera, recuperata aproape integral.

AMERICAN FOOTBALL, competitie demonstrativa organizata de echipa locala Resita Locomotives, in cadrul careia doritorii vor putea participa la diferite concursuri de recrutare. Asociația Club Sportiv „Reșița Locomotives” constituie un proiect ce a luat naștere în toamna anului 2012 si care in sezonul anului 2013 a jucat alaturi de echipa “Timișoara 89ers”, ca mai apoi sa o ia pe propriul drum cu un lot de 28 de jucători, 30 de seturi de echipamente complete și o dorință mare de a demonstra că pot face față unui campionat național și că Reșița merită să aibe o echipă de fotbal American.

GRAFFITI DEMO, sustinut de Szekul Forest Park prin punerea la dispozitia artistilor a peretilor din incinta platoului si a unui procent considerabil din materialele necesare demonstratiei. In acest cadru iubitorii vor avea parte si de un concurs, organizat de membrii Familiei Zam Zam, Easy si Neks, cat si de Asociatia Trip Factory.
Inscrierile se vor putea face in curand pe pagina evenimentului, cat si pe cea a organizatorilor.

AIRSOFT DEMO, organizat de catre cei din Asociatia D.T.M Resita si cei din Umbrella Division Resita, echipe locale ce vor oferi initiere doritorilor, ocazia de a se inscrie in club, sau de a testa armamentul si echipamentele din dotare.
LISTA ARTISTILOR CARE VOR URCA PE SCENA:
Grupul de Rezistenta
Chimie & Fabrica de Spirt
Carbon
Dragonu aka 47
Flou Rege & DJ Al*Bu
Omu’ Gnom & Celalalt
Macanache
romaNecredinciosu & Groparul Liric
Phunk B & gAZAh
Bocaseca & Gogan & Egris (Sunet Sacru)
Antifon & DJ Dash & Faust & Dspekt
Rap Melodic
Boka & Tija
Pumn de Tarana
Hip-Hop TM
Malvis
Basta
Trantorii
Zmarty
Cuza
Oty
Moose Dawa (Suedia)
Deeb (Olanda)
Vlad Dobrescu
DJ Dox
Chronic (DJ Grigo, DJ Wicked, Tecko Star, MO, ABS)
DJ Dash
DJ Al*Bu
Slim Rocka
DJ Limun
Indjstione
DEX
DJ Sfera
DJ Muh’fucka
Cris
DJ Soundmeth
Adnana Sun
Ill Kid Drei
Rage
Happy Flow
Gharaa
Ripp
DJ Nasa

CONTESTS
Scratch
Graffiti
Stencil
Volleyball
Badminton
Ping-Pong

FACILITIES
Dirt Park
Water Jump
Bar & Local Food
Camping Area
Camp Fire
BBQ Spot
Shops

Pentru procurarea biletelor va rugam accesati:
https://www.myticket.ro/evenimente/forest-park-festival-lacul-secu-resita-20-august-2015.html
Exista si posibilitatea rezervarii biletului prin e-mail la adresa szekul_forest_park@yahoo.ro obtinand un numar de inregistrare in baza caruia va puteti achizitiona bratara de acces la intrare, preturile ramanand aceleasi ca in varianta disponibila online.
Organizatori: Szekul Forest Park & Trip Factory in parteneriat cu On The Vibe Side & Turntablism.ro

Dă like paginii HipHopArt.ro pentru cele mai noi articole hip-hop

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Copyright © 2014 - 2019 HIPHOPART.RO - Toate drepturile rezervate.
Designed By Blogger Themes | Seo Blogger Templates