NOUTĂȚI

joi, 23 iulie 2015

Urban Party ediția II (Călărași)

A doua ediţie "Urban Party" se desfăşoară anul acesta pe data de 26 iulie 2015. Invitaţii din acest an sunt Iahim Loig, MMC şi Chimie Oficial.
MMC pregăteşte concertul de lansare al albumului său de debut "Definiţii", alături de Illmatic Beats.
În afară de cele 3 concerte, structura evenimentului o să mai conţină şi concursuri de baschet, dar şi show-uri de streetdance.
Show-ul începe la ora 17:00 şi se încheie la ora 22:00!
Urban Party reprezintă primul eveniment urban ce a avut loc în Călăraşi, prima ediţie fiind desfăşurată anul trecut, pe data de 27 iulie 2014.
Datorită succesului foarte mare avut în rândul publicului tânăr, dar şi a unei prezenţe consistente a publicului de toate vârstele, Urban Party continuă şi anul acesta, evenimentul fiind pe data de 26 iulie.
Show-ul conţine o parte sportivă, care prevede un concurs de baschet, concurs ce se ţine în faţa scenei din Parcul Dumbrava (coşurile de baschet), un show de streetdance, dar şi 3 concerte, cu Iahim care va deschide show-ul, cu MMC care pregăteşte concertul de lansare al primului său album şi cu Chimie, unul din cei mai renumiţi artişti din istoria hip hop-ului românesc.
Concertele vor avea loc pe scena din Parcul Dumbrava, show-ul urmând să înceapă în jurul orei 17:00.
Pe parcursul zilei, până la începerea concertelor şi în timpul concursurilor de baschet, atmosfera este întreţinută de DJ Al*Bu.
premium wordpress themes
Dă like paginii HipHopArt.ro pentru cele mai noi articole hip-hop

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Copyright © 2014 - 2019 HIPHOPART.RO - Toate drepturile rezervate.
Designed By Blogger Themes | Seo Blogger Templates