NOUTĂȚI

marți, 28 iulie 2015

Despre cartea "Vindecă natural dermatita atopică, alergiile şi intoleranţele alimentare ale copilului tău"

Este cunoscut faptul că fiecare mama își dorește tot ce este mai bun pentru copilul ei. Iar dacă copilul este nou născut, grija maternă este de o intensitate mult mai mare.
Cu acest scop, în ajutorul proaspetelor mămice s-au scris numeroase cărți cu caracter instruitiv care le ajută să se descurce mai bine cu bebelușii pe mămicile îngrijorate de faptul că nu vor face față sau că nu sunt destul de pricepute încât să aibă grijă de cel mic. Aceste cărți explică, de obicei, pas cu pas, pe înțelesul fiecărei persoane, în termeni cât mai ușori și mai comuni cum se desfășoară anumite activități ce implică îngrijirea celor mici sau care țin de relația mamă-copil.
Una dintre cărțile dedicate acestui scop este cartea "Vindecă natural dermatita atopică, alergiile şi intoleranţele alimentare ale copilului tău". Această publicație este una foarte serioasă și a atins succesul foarte repede, deoarece cititorii acestei cărți au fost cu totul de acord cu informațiile precizate în ea.
Această carte este adresată părinților care au copii ce suferă de dermatită atopică sau eczemă, astm bronşic, rinită alergică, alergii sau intoleranţe alimentare, afecţiuni digestive sau diverse probleme de sănătate pe care le au cei mici. În plus, această carte îi ajută pe părinți să stabilească un regim nutrițional mai sănătos pentru copii, acest lucru ducând la corectarea mai multor deficiențe ortomoleculare cu care se confruntă micii pacienți.
Totodată, informațiile care se găsesc în carte se pot aplica și adulților care suferă de bolile menționate anterior, deoarece îi vor ajuta să treacă mai ușor peste această problemă din punct de vedere moral.
Nu în ultimul rând, este recomandată de-opotrivă și medicilor specialiști care profesează domeniile care au legătură cu alergologia, gastroenterologia sau dermatologia. 
Făcând un mic sumar al acestei cărți, vă putem spune că în ea se dezbat tematici precum:
cauzele care stau la originea declanşării dermatitei atopice, alergiilor şi intoleranţelor alimentare, alergiile alimentare, alergiile respiratorii şi remediile naturale de reechilibrare a organismului care pot înlocui cu succes administrarea medicaţiei convenţionale (ex. antibiotice, antihistaminice, corticosteroizi etc.), intoleranţele alimentare, suplimentele naturopate care inhibă activarea inflamaţiei cronice în organism, recomandări pentru părinți etc.
În concluzie, această carte este folositoare oricărui părinte care a ajutat la venirea pe lume a unui născut care are probleme de sănătate, dar și părnților care au un copil perfect sănătos, pentru a se documenta mai bine despre posibilele afecțiuni și pentru a fi pregătiți în permanență pentru cel mic.
Ea se poate achiționa de pe www.vindecadai.ro.
Dă like paginii HipHopArt.ro pentru cele mai noi articole hip-hop

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Copyright © 2014 - 2019 HIPHOPART.RO - Toate drepturile rezervate.
Designed By Blogger Themes | Seo Blogger Templates