NOUTĂȚI

marți, 21 iulie 2015

Concert: Jamalski Live în România - 14 august (Goblin Vama Veche)

Locația este una special aleasă în ton cu ritmurile antrenante de hip-hop, reggae și dub – la mare, într-un cadru primitor – în Goblin Vama Veche.
Jamalski, originar din New York, va concerta pentru prima data în România, în Vama Veche. De warm-up și after party se vor ocupa Dj LP, Kamikaze, Dj Lexi și Dubmunk.
"Jamalski, agitator since 1991" – acesta nu este un slogan de marketing, dar cine altcineva se mai poate lăuda cu un așa sound ce poate excita auzul oricărui ascultător și care sparge orice barieră între Hip-Hop, Ragga, Jungle, Funk, House, Dub, Techno and Drum’N’Bass?
Încă de la debutul său alături de KRS One, din 1990, până la memorabila lansare a materialul Ruffnecks Revenge, în 2005, Jamalski a reușit să iasă din sfera prozaicului, a clișeelor și a delimitării genurilor muzicale.
De fiecare dată când urcă pe scenă, Jamalski aduce cu el un val de adrenalină și emoție ce cuprinde publicul și muzica este singurul suveran, dar nu trebuie să crezi pe cuvânt, hai pe 14 august în Goblin Vama Veche să te convingi!
Biletele se vor achiziționa la intrare și vor costa 15 lei.
Distracție plăcută!

Dă like paginii HipHopArt.ro pentru cele mai noi articole hip-hop

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Copyright © 2014 - 2019 HIPHOPART.RO - Toate drepturile rezervate.
Designed By Blogger Themes | Seo Blogger Templates