NOUTĂȚI

luni, 29 iunie 2015

Concert: Rap and Base (Iași)

Club Fever Iasi in colaborare cu Studio ASA are minunata placere de a va invita la prima editie Rap And Base. O seara incendiara ce va avea momente de rap, drum and base, dubstep si techno ! De asemenea, organizatorii evenimentului au pregatit pentru voi multe surprize.
La eveniment vor participa nume precum Nosteam, Abis, DoubleH, Oscar, dar si alti tineri artisti din Iasi. Atmosfera va fi intretinuta de Dj DM, Dj Padu si Dj Mechanisman.
Evenimentul are loc in CLUB FEVER IASI in data de 03.07.2015, incepand cu ora 21:00.
Intrare libera!
Nosteam
Nosteam sau "High duc" este cunoscut pentru stilul underground folclor pe care il practica cu multa pasiune, dar si de la viralul "Leapsa". Acesta practica rap-ul inca din 2012, fiind unul din membrii fondatori  "Studio ASA". Pe langa pasiunea pentru rap, Nosteam este si un bun MCee la evenimente de tip elctro, debutand in cadrul evenimentului " Moon Night 2015" alaturi de Gojira si Planet H.
Abis
Abis este un tanar MC din Iasi ce s-a apucat de muzica in vara anului 2013 si a debutat cu prima lui piesa "Motivatii" dupa aceea urmand sa inceapa albumul impreuna cu Taw si in acelasi timp lucrand la albumul solo. In doi ani de activitate a urcat foarte rapid in "ierarhia" artistilor rap din Iasi si nu numai, el impartind scena cu artisti precum: Bullet, Nosteam, Spasme si multi altii.  Abis s-a alaturat proiectului Studio ASA la inceputul anului 2015, acesta colaborand cu label-ul inca din iarna anului 2013.
Double H
Double H activeaza in curentul hip-hop de 5 ani de zile, ultimul sau proiect pe plan muzical este "Orasul". Acesta este fondatorul principal al proiectului Studio ASA.
"Lucrez la cateva proiecte, in curand va iesi un remake la o piesa mai veche, aceasta este in colaborare cu Nosteam, iar pentru eveniment am pregatit cateva piese pe care nu le-am lansat pana acum." sustine - DoubleH.
Oscar
Oscar e un mc de 13 ani (membru Puglife) ce s-a apucat de muzica in 2014. S-a facut remarcat la concursuri precum: Next Star unde a luat locul 3 si Battle MC Romania. Intr-un an de cariera a scos un mixtape si lucreaza la un album.
Kalu
Kalu este un tanar de 17 ani pasionat de rap inca de la 11 ani, acesta avand numeroase aparitii pe scenele din Iasi, este co-fondator al proiectului Studio ASA.
Sorescu
Sorescu este un adept al stilului Hip-Hop ica de cand a intrat in liceu, acesta este o fire spontana foarte incapatanata care simte nevoia de a se exprimare liber prin piese, dar cel mai bine ii iese acest lucru atunci cand este pe scena. Acesta face parte din echipa Studio ASA de la mijlocul anului 2015, acest eveniment facandu-i initierea oficiala in label.
Dario
Dario a pus mana pe un mcirofon acum 6 ani, iar de atunci a stiut ca Rap-ul este ceea ce il reprezinta, in momentul de fata face parte din proiectu Studio ASA acesta lucrand la un viitor mixtape numit "Nomad".
Dj Grass
Dj grass aka CORE , avand 2 hobby-uri primul de dj si al doilea de graffer se tine de treaba non-stop si baga cele mai "fensy" scratch-uri, acesta activeaza de 2 ani debutul lui fiind intr-un concert organizat de Studio ASA in 4 iulie 2013.
DM Padu
Mihai Mollner aka DoubleM (DM) și-a început activitatea ca dj în vara anului 2014. Genurile abordate de acesta sunt riddim și trap. Pana in momentul de fata acesta a impartit scena cu mai multi artisti romani, apogeul fiind colaborarea sa cu Gojira si Planet H.
Dj Nibiru
Paduraru Cozmin si-a inceput activitatea ca DJ la inceputul anului 2014, initial mixand dubstep. Din dorinta de a experimenta si altceva, a trecut la drum and bass, in cea mai mare parte latura liquid. El a impartit scena cu nume precum Gojira si Planet H, Argatu, DJ Sauce si are suportul celor de la Chase the Sun Events.
Dj Mechaanisman
Mechaanisman este un tanar dj care a inceput sa descopere muzica din spatele unui pupitru din 2013 avand chiar si o petrecere în Cuban Pub (actualul BIblioteque Pub). A mai pus in trecut alaturi de Gojira & Planet H!

Dă like paginii HipHopArt.ro pentru cele mai noi articole hip-hop

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Copyright © 2014 - 2019 HIPHOPART.RO - Toate drepturile rezervate.
Designed By Blogger Themes | Seo Blogger Templates