NOUTĂȚI

joi, 11 iunie 2015

B-boy Bolo (Bogdan Bolohan) s-a calificat în Marea Finală Românii au Talent!

După ce a ieșit pe primul loc la voturile din partea publicului în semifinala 4, b-boy-ul Bogdan Bolohan aka Bolo s-a calificat în Marea Finală Românii au Talent. Cea de a patra semifinală a emisiunii a avut loc în data de 29 mai, iar spectacolul realizat de Bogdan a ridicat atât juriul, cât și întreaga sală în picioare. Finala Românii au Talent se va desfășura mâine, 12 iunie, începând cu ora 20.30 pe canalul ProTV.
La 27 de ani, Bogdan Bolohan și-a dedicat aproape jumătate din viață lumii dansului. Cu un bagaj de 10 ani de experiență în spate, Bolo iubește arta sub orice formă, fie că e vorba de dans, mișcare scenică și show sau fotografie, film și media. Tradițiile românești, natura și exprimarea prin vizual sunt doar câteva dintre pasiunile pe care Bolo vrea să le transmită mai departe oamenilor, dăruindu-le inspirație, motivație și ambiție. Se spune că o fotografie poate exprima cât 1000 de cuvinte, așa că vă lăsăm să descoperiți personalitatea lui Bogdan "Bolo" Bolohan prin fotografiile, videoclipurile și spectacolele lui pe scenă.
Vă mulțumim din tot sufletul pentru susținere; nu uitați să îl votați pe Bogdan mâine în cadrul Finalei Românii au Talent!

Dă like paginii HipHopArt.ro pentru cele mai noi articole hip-hop   

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Copyright © 2014 - 2019 HIPHOPART.RO - Toate drepturile rezervate.
Designed By Blogger Themes | Seo Blogger Templates