NOUTĂȚI

joi, 21 mai 2015

Tonik Obiektiv feat. Cristina Spătar - Pierdut printre amintiri

Obiektiv Music România prezintă "Pierdut printre amintiri", noul single semnat Tonik Obiektiv. Acesta este interpretat în colaborare cu Cristina Spătar şi Laurenţiu Ştefan Stoica (saxofon).
Instrumentalul piesei a fost produs de Siem, iar John Diamond s-a ocupat de aranjament muzical, înregistrări, mixaj şi masterizare la Diamond Records.
Tonik Obiektiv pregăteşte primul sau best of, "Pierdut printre amintiri", fiind una dintre piesele care se vor regăsi pe acest material.
Pierdut printre amintiri este o piesă de stare, menită să te teleporteze cu gândul la copilărie şi la vacanţele de vara pe care le petreceam unii dintre noi în mare parte la bunici. Melodia este un omagiu adus bunicilor mei din Ardeal (Reghin – Judeţul Mureş), care de altfel au contribuit la creşterea şi educaţia mea, a declarat Tonik Obiektiv.
Sper să aibă impactul dorit pentru că merită, nimic nu se compară cu amintirile copilăriei. Oare câţi dintre noi nu şi-ar mai dori măcar pentru o zi să mai fie copii, ne-a spus Cristina Spătar.
Audiţie plăcută!

Dă like paginii HipHopArt.ro pentru cele mai noi articole hip-hop

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Copyright © 2014 - 2019 HIPHOPART.RO - Toate drepturile rezervate.
Designed By Blogger Themes | Seo Blogger Templates