NOUTĂȚI

luni, 6 aprilie 2015

Battle On Arena | MC & BEATMAKERS | Ediția I

Prima ediție Battle On Arena își va deschide porțile pe 9 mai 2015, în Club Colectiv, fiind primul eveniment battle de Beatmakers din România (pentru producători) care se va desfășura pe lângă concursul pentru MC, din cadrul aceluiași eveniment. Totodată, Battle On Arena va deveni începând cu 10 mai, prima platformă de promovare a noilor talente muzicale din zona hip-hop.

Conceptul a fost creat de AFO, care susține că "Battle On Arena este un eveniment muzical, ce reprezintă pentru tinerii talentați o rampă de lansare. Vrem să punem în valoare inventivitatea si creativitatea participanților. Mulți artiști (MC) din întreaga lume și-au început cariera în cadrul competițiilor de acest gen (Ex. Eminem, Dj Q Bert)".

Battle On Arena se adresează celor pasionați de MC, producătorilor, DJ-ilor. Zonele vizate, în plus față de ce cele anunțate deja, sunt: breakdance sau street dance, grafitti. Concursul este adresat, însă, și celor care doar au idei (mișto) ce pot inspire o întreagă generație.
INTRARE – 25 lei
Bilete se pot cumpăra în avans, online de pe MyTicket.ro sau din Rețeaua Diverta

ÎNSCRIERI
Înscrierile pentru concursurile de MC&BEATMAKERS se fac la mc@battleonarena.ro (pentru MC) și la beat@battleonarena.ro (pentru Beatmakers), până la 1 mai 2015. Cei ce vor să se înscrie trebuie să își treaca numele de scenă, telefonul, adresa de e-mail și orasul/țara de unde vin.

Toți cei care se vor înscrie la cele 2 concursuri Battle On Arena vor primi e-mail de confirmare.

După Paște va fi publicat și regulamentul oficial al competiției.

PREMII
Anul acesta, Battle On ARENA vine si cu premii pentru locul 1: cel mai bun MC si cel mai bun BEATMAKER pleacă acasă cu câte un CEC de 1000 de Euro fiecare și cu titulatura de "Cel mai bun dintre cei mai buni".

GAZDA
MC-ul gazdă al primei editii este Brugner, fost membru Delikt (RANS)/BRG, o persoană cu un umor inegalabil și o istorie bine asumată in hip hop. "Brugner îi va ajuta ajuta pe cei ce s-au înscris să se "cațere" până în vârful piramidei conform regulamentului oficial", după cum a spus AFO.

JURIU
A. Pentru secțiunea de MC, juriul va fi format din Dragonu AK47, care nu mai are nevoie de nici o introducere; DOC de la CTC, veteran pe scena de battle și Omu Gnom, un MC cu rime ghidușe care miroase de la distanță dacă sunt pe loc sau ai venit cu ele de acasă.

DJ host la Battle-ul de MC va fi DJ MO, reprezentând Brigada CHRONIC.

B. Pentru secțiunea de BEATMAKER, s-a strâns categoria grea: Bean (Subcarpați), Sagace și Vlad Dobrescu (CTC). Ei vor fi cei atenți la producțiile celor care au curaj sa se urce pe scena noastră.

INVITAȚI
Din ciclul "stai așa sa dau și eu la microfon ceva", în pauzele competiționale, Frații Grime și Chimie vor cânta LIVE pe scena Battle On Arena.
* Battle On Arena se adreseaza tuturor tinerilor visători și creativi de pretutindeni.

Evenimentul este organizat de NOA Event.
Dă like paginii HipHopArt.ro pentru cele mai noi articole hip-hop

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Copyright © 2014 - 2019 HIPHOPART.RO - Toate drepturile rezervate.
Designed By Blogger Themes | Seo Blogger Templates