NOUTĂȚI

duminică, 12 aprilie 2015

Airfield Festival Promo Party București: Dope D.O.D., K-lu, Vlad Dobrescu

Joi, 7 mai 2015 Bucureștiul devine parte din Airfield Festival.
Cel mai cool eveniment muzical din centrul țării vine pentru o seară în capitală cu o mică parte din ceea ce se va întâmpla între 30 iulie și 2 august pe Aerodromul Măgura din apropierea Sibiului.
Colectiv va fi gazda unei petreceri hip-hop absolut incredibile alături de cei de la Dope D.O.D., K-lu și Vlad Dobrescu!
Intrarea se va face începând cu ora 22:00 pe bază de bilet, care costă 40 lei. Biletele pot fi achiziționate la intrare.
Airfield Festival este un proiect cu finanțare externă. Un grup de investitori belgieni investesc în acest festival cu dorința clară de a-l transforma într-unul dintre cele mai importante evenimente de gen din Europa. Airfield Festival propune publicului un mix muzical absolut aparte în peisajul festivalurilor de acest gen din țară. Plecând de la muzica techno la jazz, funk, ska, rock alternativ și nu în ultimul rând un line-up excelent pe scena de hip-hop, Airfield Festival se poziționează într-un eveniment muzical unic. Și nu doar prin trupele care vor urca în cele patru zile pe cele trei scene ale festivalului.
Airfield Festival este cel mai important eveniment muzical ce se desfășoară pe un aerodrom activ în România. Suprafața alocată spațiului de festival este de aproximativ 40 de hectare de teren acoperite în totalitate cu iarbă, la poalele munților Făgăraș. Timp de patru zile, la Airfield se vor face zboruri de agrement cu avioane de diferite dimensiuni, se va sări cu parașuta în tandem, vom avea show-uri aviatice și multă, multă distracție. Festivalul a anunțat recent 25 de noi artiști în line-up, care astfel a ajuns la 45 de nume reprezentative pentru genurile muzicale ce se vor împleti în acest eveniment. Mobb Deep, Little Dragon, The Skatalites, Dixon, Ame sau Roy Hargrove Quintet sunt doar câteva dintre numele reprezentative prezentate până în acest moment publicului acestui festival.

Mobb Deep sunt considerați a fi cea mai aclamată trupă de hip-hop de pe Coasta de Est a Statelor Unite ale americii. Cu peste 3 milioane de albume vândute până în acest moment, Mobb Depp sunt cei care au revitalizat hip-hop-ul în această zonă a Americii. Au lansat în anul 2014 cel de-al optulea lor album, intitulat The Infamous Mobb Deep. Duo-ul a fost în prima linie a rivalității muzicale dintre Coasta de Vest și cea de Est, fiind fervenți adversari ai faimoșilor Tupac sau Snoop Dogg
Trupa suedeză Little Dragon concertează din anul 1996 iar multe dintre melodiile lor au făcut parte din coloane sonore pentru lung-metraje sau pentru seriale de televiziune. Piesa "Twice" face parte din coloana sonoră a serialului Grey`s Anatomy. În 2010, Little Dragon au înregistrat câteva piese pentru albumul Gorillaz – Plastic Beach.
Dixon s-a clasat pe prima poziție în topul advisor.net, topul DJ-ilor rezidenți în ultimii doi ani, în 2013 pentru prestația sa din clubul Oval Space din Londra iar în 2014 pentru show-urile incendiare din Panorama Bar în Berlin. DJ-ul german participă în acest an la cel mai important festival de muzică electronică din lume, Ultra Music Festival din Miami, alături de legende ale genului, Afrojack, Armin van Buuren sau Carl Cox.
Ame a încins cluburile din Londra, Amsterdam, Lisabona, Frankfurt și Tokyo, Berlinul fiind și pentru ei locul în care au cunoscut consacrarea. Duo-ul ocupă în momentul acesta locul 3 în topul advisor.net.
Roy Hargrove este deținător al două premii Grammy, câștigate în 1997 și 2002. Quintetul care îi poartă numele este exponențial pentru jazz-ul ultimilor 20 de ani. Incredibila sa trompetă a acompaniat zeci de artiști de talie mondială, de la Erykah Badu și Shirley Horn la D`Angelo sau John Mayer.

Până la începutul lunii mai, abonamentele de patru zile la Airfield Festival vor putea fi achiziționate la prețul de 199 de lei față de 269 cât vor costa în ziua festivalului. Abonamentele pot fi achiziționate pe myticket.ro, tomtix.ro, eventim.ro precum și în magazinele Orange, Vodafone, Domo, Germanos și în librăriile Humanitas și Cărturești. La începutul lunii mai prețurile abonamentelor se vor modifica din nou, o dată cu finalizarea line-up-ului festivalului. În total, la Airfield Festival vor concerta 70 de artiști. Airfield Festival are loc între 30 iulie și 2 august pe aerodromul activ Măgura, situat în apropierea orașului Sibiu.
Dă like paginii HipHopArt.ro pentru cele mai noi articole hip-hop

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Copyright © 2014 - 2019 HIPHOPART.RO - Toate drepturile rezervate.
Designed By Blogger Themes | Seo Blogger Templates