NOUTĂȚI

marți, 10 martie 2015

Interviu cu ZilaMike

ZilaMike a acordat un interviu pentru site-ul HipHopArt.ro.
El a vorbit cu noi despre viitoarele proiecte, ne-a zis ce aduce nou hip-hop-ului, ne-a povestit cum a ajuns să colaboreze cu MarkOne1, dar a transmis și un mesaj persoanelor care citesc acest interviu.
Lectură plăcută!

HipHopArt.ro: Salut, ZilaMike. În primul rând, bine ai venit pe HipHopArt.ro și îți mulțumim că ai acceptat să stai de vorbă cu noi.
ZilaMike: Salutare!

HipHopArt.ro: De ce ZilaMike și fost Coate Goale?
ZilaMike: Pentru că la un moment dat nu m-am mai identificat cu numele, sau poate, cine știe, ăștia de la casa de discuri frate m-au obligat. (HELP!)

HipHopArt.ro: Cu ce vii nou în hip-hop-ul undeground?
ZilaMike: Nu vin cu aceleași subiecte obosite, am multe idei noi și o să le împart cu voi în perioada următoare, nu sunt rapperu’ stereotip, am alte filme, sunt alt fel de om, transmit alte stări, sunt tare.

HipHopArt.ro: Cine se ocupă de crearea instrumentalelor pentru piesele tale?
ZilaMike: MarkOne1.

HipHopArt.ro: Ce sau cine te inspiră în crearea versurilor pentru piesele pe care le scrii?
ZilaMike : Unii spun că viață îi inspiră, eu mă folosesc mai mult de imaginație, prefer să fiu creativ, nu vreau să prezint știrile într-o piesă rap, vreau să mă reprezint pe mine. Inspirația vine atunci când nu te aștepți, și în general nu e generată de un lucru anume, de obicei sunt idei proaste pe care le dezvolți în idei bune.

HipHopArt.ro: Ce mesaj vrei să transmiți prin muzica ta?
ZilaMike: Încerc să mă transmit pe mine, vreau ca ceilalți să vadă lucrurile din punctul meu de vedere, acesta, de multe ori privit că fiind radical și/sau extremist, dar, pentru mine este dimpotrivă, calea corectă. E simplu: nu vă mai drogatz, faceți sport, învățați, găsiți-vă un scop în viață, distrați-vă, munciți, nu mai fiți leneși, ipocriți, idioți și superstițioși, nu fiți perfecți, fiți OAMENI! Fuck that other bullshit.

HipHopArt.ro: Cum ai ajuns să colaborezi cu MarkOne1? Dar cu Dj Gore?
ZilaMike: Eram cu Han Solo la o băută și mi-a făcut cunoștință cu el… de fapt, i-am trimis niște piese, i-a plăcut muzică mea și s-a hotărât să colaboreze cu mine, v-am spus că sunt bun. Gore este dj-ul lui Mark și îmi datorează 10 lei.

HipHopArt.ro: Cum crezi că a evoluat hip-hop-ul românesc în ultimii ani?
ZilaMike: E un haos total, nu îmi pasă.

HipHopArt.ro: Care sunt MC-ii tăi preferați de pe plaiul nostru? Dar din afară?
ZilaMike: Nu am sa numesc MC-ii români pe care îi ascult și îi respect, din motive personale, dar crede-mă că sunt cațiva. De afară: Tech N9ne, Eminem, R.A. The Rugged Man, Sean Price, Dope D.O.D, Immortal Technique, Slaine, Vinnie Praz, Necro, Yelawolf, Schoolboy Q, Hopsin și hai că vă ajunge.

HipHopArt.ro: De ce te lovești cel mai des în industria hip-hop-ului?
ZilaMike: De stâlpi. Da, dau cu capu de stâlp când văd că trebuie să cânt mai ușor că să mă asculte mai multă lume. Muzica bună nu prinde la fraieri.

HipHopArt.ro: Ce preferi, scena sau studioul?
ZilaMike: În studio e muncă și concentrare constantă, sunt perfecționist și tipicar, dar râd cu Mark de îmi dau lacrimile în anumite situații, avem un umor similar. Ca loc de joacă prefer scena, acolo sunt ceea ce visez să fiu.

HipHopArt.ro: Pregătește ceva noua ZilaMike?
ZilaMike: Daaa, multe multe piese, din păcate, atunci când vrei să faci ceva profi, necesită timp și mai ales bani. Avem multe bucăți în studio care așteaptă videoclip.

HipHopArt.ro: Care va fi următorul eveniment la care te vom asculta live?
ZilaMike: Pregătim un turneu, dar n-am încă detaliile necesare, mai durează nițel, oricum, vă previn, live sunt o bestie!

HipHopArt.ro: Pe final, te rugăm să transmiți un mesaj ascultătorilor de hip-hop care au citit acest interviu.
ZilaMike: Da’ mai dați-vă înspre muzică mea cu SHARE, sincer, like-urile nu mă ajută cu absolut nimic! În rest, dacă vă duce capu, mă bucur că mă ascultați. Pace bucurie și bere la cutie, atenție la ciroză.

HipHopArt.ro: Îți mulțumim pentru că ai acceptat să ne acorzi un interviu. Îți urăm multă baftă în viitoarele proiecte.
ZilaMike: Da’ eu nu vă mulțumesc, că mă dor mâinile la cât am scris. Pace!

Interviul a fost realizat de Bianca Tudor pentru HipHopArt.ro.

Dă like paginii HipHopArt.ro pentru cele mai noi articole hip-hop

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Copyright © 2014 - 2019 HIPHOPART.RO - Toate drepturile rezervate.
Designed By Blogger Themes | Seo Blogger Templates