NOUTĂȚI

sâmbătă, 28 martie 2015

Încheierea materialului "Un camion de cuvinte în stil liber" semnat Error

Ieri s-a încheiat proiectul lui Error, "Un camion de cuvinte în stil liber", care este alcătuit din 14 piese. Finalizarea lui a fost marcată prin ultima piesă de pe proiect, "Un puști".
Despre "Un camion de cuvinte în stil liber", Error susține că  a fost "cu scopul de a vă ține urechile ocupate până când iese ceva mai solid. Unele poate ar fi ajuns la gunoi, unele poate ar fi fost modificate pe ici, pe colo și șlefuite pentru a le scoate într-o formă de album sau de mixtape, așa că am zis să merg cu un maldăr de foi în subsol la Benzen și să trag ce-mi vine la mână.
"Intrare prin efracție" a fost prima mea piesă concretizată, borna 0, și se dorește ca fiind o piesă care anunță albumul cu același nume, iar în momentul în care am scos "Exercițiu liric", am zis să dau drumul și la ceva mai lucrat, între atatea, de umplutură. Pot să anunț că înainte de album o să mai dau drumul la un mixtape, pentru că vreau să scap de tot ce am scris până acum și să scriu proaspăt (la zi) pentru viitoarele materiale. "Un puşti" accentuează ai mult decâ celelalte reticența mea față de munca la birou, cu șefi incapabili și mai ales lipsa mea de chef. Ia cu paiu'!"
În final, vă invităm să ascultați integral proiectul "Un camion de cuvinte în stil liber".
Audiție plăcută!

Dă like paginii HipHopArt.ro pentru cele mai noi articole hip-hop

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Copyright © 2014 - 2019 HIPHOPART.RO - Toate drepturile rezervate.
Designed By Blogger Themes | Seo Blogger Templates