NOUTĂȚI

joi, 26 februarie 2015

Vlad Dobrescu, Cypher, Ras T & Drei @ 11:47 1 Year Anniversary

Frontline Crew are plăcerea să vă invite miercuri, 4 martie, la petrecerea aniversară a proiectului 11:47. Evenimentul marchează un an de când 11:47 are loc în fiecare miercuri, în clubul Hangover din București. Pentru a marca în agendă reușita așa cum trebuie, Frontline Crew a pregătit un party de zile mari, cu muzică pe care nu o vei auzi la radio, dar pe care vei dansa până dimineața.
Vlad Dobrescu, invitatul special al serii (DJ set), va asigura cea mai tare muzică pentru dans, alături de cei 3 DJ rezidenți 11:47, Cypher, Ras T și Drei.
Bineînțeles, Frontline Crew se ocupă de atmosferă; cu cyphere, cele mai bune shot-uri, Hip-Hop și alte filme; party-ul se anunță a fi "ALL OUT MAYHEM"!
"Se face un an de când am început 11:47. 12 luni cu multe tripuri, mult dans, muzică marfă, oameni marfă și un vibe nebun. Mulțumim că ne sunteți alături de un an, BIG big up Hangover Club, fiindcă ne puneți acoperiș pe haos în fiecare săptămână!" - Frontline Crew
Așadar, miercuri, 4 martie, începând cu ora 22:00, Frontline Crew vă așteaptă în Hangover Club să petreceți cu cei mai talentați dansatori din București, dar și cu cei mai faini party-goers puși pe haos, numai la 11:47 1 Year Anniversary!
Intrarea este gratuită.

Dă like paginii HipHopArt.ro pentru cele mai noi articole hip-hop

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Copyright © 2014 - 2019 HIPHOPART.RO - Toate drepturile rezervate.
Designed By Blogger Themes | Seo Blogger Templates