NOUTĂȚI

duminică, 15 februarie 2015

Tony Baboon - Forest Hustler with hat and pipe

Tony Baboon este relativ nou în peisajul muzical românesc, însă surprinde de fiecare dată în mod plăcut. El a început cu o piesă vals, apoi a trecut neașteptat de ușor prin reggae, trip-hop, pop, iar acum revine cu prima lui piesă rap, în care îmbină "școala veche" cu cea nouă.
Piesa se numește "Forest Hustler with hat and pipe" și artistul o descrie ca pe "o incursiune în suprarealismul viselor".
Conceptul, scenariul, montajul și post-producția poartă amprenta lui Fose (aliasul artistului Tony Baboon în lumea artelor vizuale), de imagine s-a ocupat Luchian Ciobanu, iar de mască și machiaj Eugenie. Piesa a fost înregistrată și mixată la Cutover Studio din București.
În viziunea artistului, personajul Tony Baboon s-a format în jurul următorului concept "It was foreseen that a primate will come done from the towering rainforest trees and chant the teachings of the Old World (S-a prevăzut că o primată va veni din impozanții copaci ai pădurii tropicale și va cânta învățăturile din Lumea Veche)".
Principalul subiect abordat în muzica lui Tony este natura, ca entitate supremă în relație cu ființa umană. Ceea ce Tony își propune să realizeze prin muzica sa este un întreg Performance Act, sub egida de Tropical Jazz, în care transmite mesajul prin intermediul mai multor genuri muzicale, ca cele enumerate mai sus.
Cu 5 single-uri lansate, Tony Baboon a reușit, în aproape un an și jumătate de activitate, să fie difuzat de multiple radio-uri online și on-air, atât în România, cât și în SUA, Germania și Mexic. A cântat în deschidere pentru artistul jamaican Skarra Mucci și a participat la festivalul românesc de animație Anim’est cu unul dintre proiectele sale video, "Copacao".  Același videoclip animat a fost selectat să participe în a 31-a ediția a Chicago International Children’s Film Festival din anul 2014.
Vă invităm să vizionați proiectul "Forest Hustler with hat and pipe" mai jos și să urmăriți pagina oficială de Facebook Tony Baboon.
Vizionare și audiție plăcută!

Dă like paginii HipHopArt.ro pentru cele mai noi articole hip-hop

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Copyright © 2014 - 2019 HIPHOPART.RO - Toate drepturile rezervate.
Designed By Blogger Themes | Seo Blogger Templates