NOUTĂȚI

luni, 16 februarie 2015

Familia Zam Zam - Zamturaj / Pool Party

Cu ocazia aniversării a 11 ani de activitate, Familia Zam Zam din Timișoara prezintă "Zamturaj / Pool Party", un colaj video în care "puteți urmări Hip Hop-ul în cea mai pură formă". Scurtmetrajul prezintă doar o mică parte din activitatea Familiei Zam Zam, cu b-boying, graffiti, dj-ing, skate, streetball și chiar live drum session, totul într-un spațiu inedit.
Familia Zam Zam s-a conturat la inițiativa b-boy-ilor Plastel și Nego, care au participat la numeroase battle-uri de profil încă din 2003. Începând cu anul 2009, crew-ul a început să se extindă în zonele de graffiti, skate, și MC, până la cei 11 membri activi în prezent: Chill, Easy, Mef, Plastel, Rase, Rollo, Whiz, Wize, Shoky, Skeny-Boy și Ycre.
Astfel, membri ai Familiei Zam Zam au fost prezenți la numeroase festivaluri nu numai în zona Timișoarei, dar și în țară, precum Street Delivery București (2013) sau Timaf Cluj (2014). Mai mult decât atât, writerii Zam Zam și-au lăsat amprenta și în străinătate, desenând în țări precum Austria, Cehia sau Germania.

Poate cel mai important aspect al Familiei este conceptul de bază: unitate. Membrii crew-ului au reușit să demonstreze că b-boying, dj-ing, graffiti sau MC-ing (și nu numai) pot fi desfășurate împreună cu o adevărată "familie", toate reunite sub umbrela culturii Hip Hop.
Vă invităm să urmăriți scurtmetrajul aniversar "Zamturaj / Pool Party" mai jos și să fiți la curent cu toată activitatea crew-ului pe pagina oficială de Facebook Familia Zam Zam.
Vizionare plăcută!

Dă like paginii HipHopArt.ro pentru cele mai noi articole hip-hop

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Copyright © 2014 - 2019 HIPHOPART.RO - Toate drepturile rezervate.
Designed By Blogger Themes | Seo Blogger Templates