NOUTĂȚI

miercuri, 3 decembrie 2014

Concurs: Câștigă vouchere 30 RON la Reggae Fry-day "Ediție de Moș Nicolae"

HipHopArt.ro oferă două vouchere de consumație în valoare de 30 de lei la evenimentul Reggae Fry-day de sâmbătă, 6 decembrie, ce va avea loc în Roter Keller (București), unde atmosfera va fi întreținută de muzică reggae cu ajutorul lui King Julien și al lui Qualia.

Pentru că este ediție specială de Moș Nicolae, acest eveniment are și un scop umanitar, deoarece se poate dona haine, cărți, jucării sau alte obiecte obiecte ce urmează să fie distribuite în cadrul unei campanii de ajutorare a unor familii defavorizate din mediul rural și a unor copii săraci proveniți din centre de plasament.

Cu cele două vouchere pe care HipHopArt.ro le oferă în parteneriat cu zonareggae.ro, puteți achiziționa long-drinks, shot-uri de tequila sau vin fiert.

Pentru a intra în posesia uneia dintre cele două invitații trebuie să:
1. Dați like paginii HipHopArt.ro
2. Share și like la această postare (status cu link-ul http://www.hiphopart.ro/2014/12/concurs-castiga-vouchere-30-ron-reggae-fry-day-editie-de-mos-nicolae.html)
3. Comentariu cu "Particip"

Câștigătorii vor fi aleși prin tragere la sorţi şi vor fi anunţaţi pe HipHopArt.ro vineri seară, 5 decembrie 2014.

Important: Verificarea se va face manual de către organizatorii concursului, iar participanţii care nu respectă pașii de mai sus, sunt automat descalificaţi.

Mult succes participanților!

Nu uita să dai like sau share paginii HIPHOPART.RO pentru a fi la curent şi cu alte concursuri

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Copyright © 2014 - 2019 HIPHOPART.RO - Toate drepturile rezervate.
Designed By Blogger Themes | Seo Blogger Templates