NOUTĂȚI

vineri, 5 decembrie 2014

Câștigătorii voucherelor de 30 RON la Reggae Fry-day "Ediție de Moș Nicolae"

Echipa HipHopArt.ro a organizat un concurs prin care s-au pus la bătaie două vouchere de consumație în valoare de 30 de lei la evenimentul Reggae Fry-day de sâmbătă, 6 decembrie, ce va avea loc în Roter Keller (București), unde atmosfera va fi întreținută de muzică reggae cu ajutorul lui King Julien și al lui Qualia.

Pentru că este ediție specială de Moș Nicolae, acest eveniment are și un scop umanitar, deoarece se poate dona haine, cărți, jucării sau alte obiecte obiecte ce urmează să fie distribuite în cadrul unei campanii de ajutorare a unor familii defavorizate din mediul rural și a unor copii săraci proveniți din centre de plasament.

Pentru a intra în posesia uneia dintre cele două vouchere în valoare de 30 de lei, participanților li s-a solicitat să dea like paginii HipHopArt.ro, să dea share la postarea concursului și comentariu cu "Particip" la fotografia de pe Facebook corespunzătoare concursului. Astăzi câștigatorii au fost aleși prin tragere la sorți cu ajutorul unui site de specialitate, iar voucherele au fost câștigate de Andrei Zestran și Razvan Zaharia.
Cu cele două vouchere pe care HipHopArt.ro le-a oferit în parteneriat cu zonareggae.ro, câștigătirii pot achiziționa long-drinks, shot-uri de tequila sau vin fiert.

Felicitări câștigătorilor și distracție plăcută!
Nu uita să dai like sau share paginii HIPHOPART.RO pentru cele mai noi articole din sfera hip-hop

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Copyright © 2014 - 2019 HIPHOPART.RO - Toate drepturile rezervate.
Designed By Blogger Themes | Seo Blogger Templates