NOUTĂȚI

marți, 18 noiembrie 2014

Recenzie SONOR II: Șuie Paparude, raku, Gojira & Planet H, AFO, Flou Rege, Yelllow, Power Pe Vinil & Special guests

Sâmbătă, 15 noiembrie la Arenele Romane, am avut parte din plin de "Sonor", eveniment ajuns la cea de-a doua ediție.
Evenimentul a reunit mai mulți artiști și trupe din genuri muzicale diferite, care s-au adunat pentru încântarea publicului amator de muzică bună.
Primii care au urcat pe scenă au fost cei de la trupa Yelllow, care au încălzit și pregătit atmosfera. A urmat Afo, care a cântat cu instrumentiști, pe lângă piesele cunoscute făcând și o demonstrație de off da dome.
Umătorii au fost raku și invitații săi, artiști precum Kepa și Subsemnatu'. După ce au delectat publicul cu piese de pe ultimul album, dar și old school, raku și ai lui s-au retras pentru a le face loc celor de la Șuie Paparude, care au făcut un spectacol incendiar, ce a făcut publicul să explodeze.
Cei de la Șuie Paparude au părăsit arena pentru ca hip-hop-ul să intre din nou pe scenă, de această dată reprezentat de Flou Rege.
Imediat după ce rapper-ul a smuls și ultimele aplauze și strigăte de exaltare de la public, s-a retras făcându-le loc lui Gojira și Planet H. Aceștia au mixat mai multe piese cunoscute din diverse genuri muzicale, însă punctul culminant a fost când l-au invitat în scenă pe Kazi Ploae, cu care au colaborat pe piesa "Marea băiețeală", piesă ce a fost fredonată din suflet de public.
După ce și ultimul acord de platan s-a încheiat, a urmat rândul lui Vali Umbră și Power pe Vinil să aducă o doză de folclor underground.
Astfel, s-a încheiat o noapte plină de adrenalină, culoare, voie bună și distractie. Lăsăm pozele să vă convingã, care pot fi văzute pe HipHopArt.ro sau pe Facebook .
Nu uita să dai like sau share paginii HIPHOPART.RO pentru cele mai noi articole din sfera hip-hop

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Copyright © 2014 - 2019 HIPHOPART.RO - Toate drepturile rezervate.
Designed By Blogger Themes | Seo Blogger Templates