NOUTĂȚI

vineri, 7 noiembrie 2014

Concurs: Câștigă invitații la concert - SONOR II: Șuie Paparude, raku, Gojira & Planet H, AFO, Flou Rege, Yelllow, Power Pe Vinil & Special guests

HipHopArt.ro oferă trei invitații la evenimentul ce va avea loc sâmbătă, 15 noiembrie la Arenele Romane din București, la ora 20:00, unde Șuie Paparude, raku, Gojira & Planet H, Aforic, Flou Rege, Yelllow și Power Pe Vinil vor susține un concert alături de alți invitați speciali.

Acest concurs reprezintă o oportunitate, deoarece biletele la acest eveniment au fost în număr limitat iar cele mai ieftine, de 25 de lei, s-au vândut în totalitate, rămânând la dispoziția publicului doar cele de 35 de lei care se pot achiziționa înainte, sau cele de 50 de lei, care se achiziționează la intrare.

Pentru a intra în posesia uneia dintre cele două invitații trebuie să:
1. Dați like paginii HipHopArt.ro
2. Share la această postare (status cu link-ul http://www.hiphopart.ro/2014/11/concurs-castiga-invitatii-la-concert-sonor-suie-paparude-raku-gojira-planet-h-afo-flou-rege-yellow-power-pe-vinil.html)
3. Comentariu cu "Particip"

Câștigătorii vor fi aleși prin tragere la sorţi şi vor fi anunţaţi pe HipHopArt.ro vineri seară, 14 noiembrie 2014.

Important: Verificarea se va face manual de către organizatorii concursului, iar participanţii care nu respectă pașii de mai sus, sunt automat descalificaţi.

Mult succes participanților!

Nu uita să dai like sau share paginii HIPHOPART.RO pentru a fi la curent şi cu alte concursuri

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Copyright © 2014 - 2019 HIPHOPART.RO - Toate drepturile rezervate.
Designed By Blogger Themes | Seo Blogger Templates