NOUTĂȚI

duminică, 14 septembrie 2014

Cedry2k revine pe scena rap-ului

Cedry2k, pe numele său real Stelian Crăciun, a lansat primul material discografic în anul 2002, alături de CTC. Au mai urmat 4 albume solo şi multe alte colaborări cu diverşi artişti şi, în timp, a devenit foarte cunoscut şi apreciat de iubitorii rap-ului.
În 2013 s-a retras din peisajul muzical, alegând să se dedice agriculturii şi vieţii spirituale, pe care o promova în piesele sale. În perioada de inactivitate muzicală a mai avut apariţii publice, majoritatea fiind evenimente ce ţin de ortodoxism.
Decizia de a renunţa la muzică, deşi acceptată şi înţeleasă de fani, a generat destule regrete în inimile acestora, lipsa lui din peisajul rap-ului fiind resimţită de toţi ascultătorii lui Cedry2k.
Astăzi, Hiphopart.ro are plăcerea de a vă anunţa că Cedry2k revine şi a anunţat data relansării în muzică. Artistul revine dupa o pauză îndelungată cu un nou material, iar data lansării oficiale este 12 octombrie 2014, în clubul Silver Church din Bucureşti. Cedry2k a postat în această seară un material video din studio unde a dat mai multe strofe a cappélla despre revenirea sa.
Cedry2k este unul dintre cei mai îndrăgiţi MC din România, iar revenirea sa este aşteptată de un număr foarte mare de fani ai hip-hop-ului.
Audiţie plăcută!
Nu uitaţi să daţi like paginii HIPHOPART.RO pentru a fi la curent cu cele mai noi informaţii despre revenirea lui Cedry2k.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Copyright © 2014 - 2019 HIPHOPART.RO - Toate drepturile rezervate.
Designed By Blogger Themes | Seo Blogger Templates