NOUTĂȚI

luni, 18 august 2014

Recenzie Battle MC Romania 2014 - Semifinala 3

Finala Campionatului Naţional de Battle MC România este cu un pas mai aproape. Cu o tradiție de trei ani, început în anul 2012, Campionatul Naţional de Battle MC România a ajuns la ediția cu numarul 3.
Sâmbătă, 16 august 2014, clubul B52 din București a susţinut cea de-a treia semifinală, aceasta fiind şi ultima a acestei editii, unde 12 MC au dat tot ce au putut ei mai bine pentru a demonstra că merită un loc în Marea Finală.
Lupta a fost acerbă, mai ales pentru că ei au fost nevoiţi să impresioneze un juriu cu greutate, format din Omu Gnom, J şi Arssura.
Această ulltimă semifinală a fost imparțită in două grupe; Grupa 1 a fost formată din OCD, Bălan, Jovial, Pitty şi Cosmo, din care s-au calificat în Finală, OCD şi Cosmo. Din Grupa 2 au făcut parte  Bizzy (care a fost absent), Asteri, Skitt, Goro şi Psihotrop, calificându-se în Finală Skitt şi Psihotrop.
Aşadar, Finala Battle MC România ce va avea loc în toamna acestui an va fi formată din: MCoco, Oliniutza, Neli, MChh, Bonel, MC Jenă, Vlad TZP, Serghey, Pulsar, Asilissi, OCD, Skitt, Cosmo şi Psihotrop.
Le urăm finaliştilor spor la antrenament şi aşteptăm cu nerăbdare să vedem cine va fi Campionul de anul acesta şi, implicit, câştigătorul marelui premiu în valoare de 4.000 de lei. Multă baftă, baieți!
Nu uita să dai like sau share paginii HIPHOPART.RO pentru cele mai noi ştiri din sfera hiphop

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Copyright © 2014 - 2019 HIPHOPART.RO - Toate drepturile rezervate.
Designed By Blogger Themes | Seo Blogger Templates